magdanoz logo

Работно време:
Всеки ден
от 11:00 до 21:00

Адрес :
София 1606
ул. Дамян Груев 28

magdanoz unplugged

magdanoz contactТелефон за доставка: 02 9811430

За нас

Известни са много разновидности на магданоза, но три от тях са най-популярни. Първият вид е с плоски листа, вторият е къдрав, а третият се отглежда по специален начин само на ул.” Дамян Груев” 28. Последният вид „Магданоз” е богат източник на витамин А, бета каротин, дълги вечери в големи компании, приповдигнато настроение и много други полезни съставки.

В народната медицина магданозът (Petroselinum crispum) се използва за подобряване на апетита.
В реалния живот „Магданоз” е малка кръчма в центъра на София, която се използва за стимулиране на хубави емоции в организма. В това задушевно пространство, създадено през романтичната 98-ма г., можеш най-малкото да нахраниш тялото си с домашния вкус на гозбите. Тук по-ценното е приятелската обстановка, която естествено се създава от хората: шарена палитра от известни и безизвестни, но все интересни особи. Магданоз е зелен ... особено през лятото, когато е отворена градината - малък оазис в околностите на „Руски паметник”. Непретенциозният уют на това място и липсващият телевизор, привличат през студените месеци само хора, които искат да общуват.

Ползи за здравето от приема на „Магданоз”:


  • „Магданоз” е полезен за сърцето, тъй като насърчава люботворните процеси в организма
  • Редовната консумация на „Магданоз” води до понижаване на кръвното налягане, поради наличието на дружелюбна атмосфера.
  • Подобрява здравословното функциониране на бъбреците, като осигурява желаните от организма течности в достатъчни количества.
  • Подобрява сексуалното функциониране, макар че не е доказано защо и как точно.
  • Приема на „Магданоз” те кара да се чувстваш вечно млад, тъй като съдържа фолиева киселина, която не позволява прекалено бързо клетъчно делене и съответно забавя темповете на остаряване.
  • Съдържанието на хлорофил в „Магданоз” предотвратява лош дъх и лош спомен.

Има само един страничен ефект от употребата на „Магданоз” и той е, че може да доведе до привикване.